Hi ha algunes coses que, a simple vista, semblen molt senzilles de realitzar però quan intentem fer-les són simplement impossibles. Inten...

Experiències imposibles

20.5.13 Dolça 0 Comentaris

Hi ha algunes coses que, a simple vista, semblen molt senzilles de realitzar però quan intentem fer-les són simplement impossibles.
Intenta fer alguna de les experiències següents a veure si ets capaç de posar-les en pràctica.

Aixecar un sol peu

D'acord, és fàcil. Aixeca el teu peu dret. Ho has aconseguit. Ara prova de fer el mateix però recolzant l'orella esquerra, l'espatlla esquerra i el peu esquerra contra la paret sense desenganxar-se d'ella. Què? Pots?

La línia torta

Agafa una caixa de sabates i lliga un cordill o corda ben fort al seu voltant posant el nus el més centrat possible. Ara, movent el cordó pels laterals de la caixa amunt i avall, intenta formar una línia molt recta.
Ja està? Per moltes vegades que ho intentis no ho aconseguiràs.

Aixecar-se de la cadira

Sí, sí, ja sé que tothom pot aixecar-se d'una cadira quan està assegut... per fer-ho fem una sèrie de moviments voluntaris sense adonar-nos. Intenta aixecar-te de la cadira amb l'esquena ben enganxada al respatller, sense inclinar-te cap a endavant i amb els braços creuats.
Què? Encara ets a la cadira?

De puntetes

Posar-se de puntetes no és gens difícil. Posat davant del marc d'una porta i repenja el nas i la panxa. Després posa els peus, un a cada costat de la porta, i intenta fer puntetes ara. Difícil, oi?


0 comentaris: